Zink
Numarul mesajelor : 4 Data de inscriere : 04/01/2009
| Subiect: Vreau si eu admin daca se poate Mier Ian 07, 2009 6:49 pm | |
| Prenume: Matei Ani: 15 Localitate: Piatra Neamt Nickname: Zink Vechime Counter Strike: 3 ani Vechime pe Server: aprox 2 luni Sti Comenzile?: da De cand ai intrat pe sv Buciumeni?: acum aproximativ 2 luni Cat Esti Dispus/a sa stai pe sv?: cat mai mult posibil (oricum joc foarte mult pe server, si o poate confirma bKm si nu numai) Detinator Steam: ----- De ce Vrei Admin: Vreau admin pt. ca vreau sa am grija de server, sa nu fie codati, si sa se pastreze un limbaj decent. ID-un de Steam: ----- ID-un de Ym: sharky_matt
Rank: 5
Ultima editare efectuata de catre Zink in Lun Ian 12, 2009 10:14 pm, editata de 1 ori | |
|
Cheloo Admin
Numarul mesajelor : 43 Data de inscriere : 21/05/2008
| Subiect: Re: Vreau si eu admin daca se poate Joi Ian 08, 2009 8:46 am | |
| Rank-ul abia a fost resetat Daca te menti pe o pozitie superioara a topului sigur vei primi admin Verificam dupa o saptamana ce rank ai si atunci o sa primesti admin daca meriti Revin-o cu un post pe forum dupa 1 sapt Bafta | |
|
Zink
Numarul mesajelor : 4 Data de inscriere : 04/01/2009
| Subiect: Re: Vreau si eu admin daca se poate Lun Ian 12, 2009 9:58 pm | |
| Au trecut 5 zile de la cerere, momentan sunt pe locul 11 in top, cu 1030 de killuri 20.28 acuratete si 59 eficienta. Repet, stiu comenzile si vreau sa "curat" serverul de codati si de jucatorii ce folosesc un limbaj nepoliticos.
//Zink | |
|
Cheloo Admin
Numarul mesajelor : 43 Data de inscriere : 21/05/2008
| Subiect: re Mar Ian 13, 2009 8:50 am | |
| Avand in vedere ca am scapat de un admin ieri (x_man si din cauza lui au fost banate sute de ip-uri pentru ca avea ip dinamic) vei primi si tu admin ATENTIE MARE: Ve-ti face cereri de admine mai mult degeaba pentru ca nu o-r sa se mai dea Avem destui admini Detaliile le vb pe mess | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Vreau si eu admin daca se poate | |
| |
|